5 / 6

Transparenta costurilor- Importanta pentru client?

In general, transparenta este un element foarte important in domeniul serviciilor financiare, mai ales in privinta costurilor.

“Atunci cand un investitor isi incredinteaza banii unei companii in vederea realizarii de investitii, acesta trebuie sa aiba informatii cat mai detaliate despre compania in grija careia isi lasa economiile”, crede Razvan Pasol.

Relatia dintre investitor si broker este determinata de legislatia in vigoare, de contractul semnat de cele doua parti iar comisioanele aplicabile reprezinta unul din cele mai importante aspecte ale obligatiilor contractuale.

“Echipa noastra si-a propus ca in comunicarea cu actualii si potentialii clienti sa dea dovada de o transparenta cat mai ridicata, fapt care credem ca este de o maxima importanta in stabilirea unei activitati comerciale bazata pe respect si seriozitate”, considera Alexandru Ioan.

Nivelul comisioanelor poate fi un factor important in alegerea unui intermediar, dar nu singurul si nu cel decisive.

“In domeniul investitiilor trebuie sa primeze calitatea sfaturilor, recomandarilor, sistemelor de analiza si a recomandarilor furnizate de intermediar, inovatia si calitatea infrastructurii tehnice, siguranta, stabilitatea si seriozitatea companiei”, a mai spus Razvan Pasol.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri