2 / 4

"Asteptarile noastre initiale au fost depasite"

“Gradul de suprasubscriere in oferta iFond Financial demonstreaza ca apetitul investorilor pentru produse interesante este unul ridicat. Asteptarile noastre initiale au fost depasite atat ca numar de investitori, cat si ca valoare, pana la momentul actual nivelul de subscriere in oferta fiind foarte apropiat de valoarea maxima pusa in vanzare si de cateva ori peste nivelul de la care aceasta oferta se putea inchide cu succes”, a declarat Andreea Gheorghe, directorul adjunct al Intercapital Investment Management.

Suma atrasa de primul IPO din acest an vine in contextul in care, in ultimele saptamani, lichiditatea media zilnica pe Bursa de Valori Bucuresti a depasit cu greu 4 milioane de euro.

iFond Financial isi propune sa plaseze 50% din active in actiunile Fondului Proprietatea, dupa inregistrarea acestuia ca fond de tip AOPC la CNVM.

Diferenta pana la 100% din activul iFond Financial Romania este investita in emitenti din sectorul financiar: actiunile celor cinci Societati de Investitii Financiare (SIF), actiunile Bursei de Valori Bucuresti si ale Sibex, actiuni bancare tranzactionate pe piata de capital din Romania.

Numarul de unitati de fond puse in vanzare in cadrul ofertei este de 10.000, fiecare unitate avand un pret de vanzare de 202 lei, 2 lei fiind comisionul de subscriere.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri