3 / 5

Romanii vor diplome si salariu fix

Andrei Perianu spune ca acest business ofera traderilor oportunitatea de a face performanta pe pietele financiare internationale in urma unui training foarte intens. Mai mult, daca o persoana confirma in Romania, poate fi relocat la biroul din Londra.

In principiu, principalele calitati ale unui potential candidat trebuie ca includa cunostinte financiare, capacitate de analiza, de autocontrol si multa munca.

“Rolul nostru este sa le instituim o disciplina foarte stricta, pe baza unui set de reguli, dar si sa interactioneze cat mai mult cu piata. Pe parcurs, fiecare trader are posibilitatea de a-si crea propriul stil de tranzactionare, dar fara sa iasa din politica firmei”.

Practic, este vorba de un parteneriat intre traderi si companie, unde angajamentul acestora este foarte important.

“Sa devii trader este un proces complex de dezvoltare profesionala si personala. In acest sens, noi investim foarte mult in traderii nostri, de la resurse financiare pana la timp si energie”, a mai explicat Perianu.

In Anglia, traderii nu primesc un salariu fix, fiind recompensati pe baza unui sistem de bonusuri – 70% din profitul realizat. Acest model se aplica si in Romania, chiar daca tinerii prefera un venit fix, plus bonusuri.

“Pentru ca Monteneo Investments ofera un stagiu de formare complex, sunt persoane care ne intreaba daca vor primi o diploma la finalul trainingului. Noi credem ca succesul lor in trading este cea mai buna recunoastere a calitatii lor si a muncii depuse”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri