4 / 5

Cine este Andrei Perianu

Legatura lui Andrei Perianu cu tradingul incepe in 2006, cu primul portofoliu pe Bursa de Valori Bucuresti si continua cu un master pe finante la Londra.

In aceasta perioada, Perianu a fost selectat, in urma unui training, in cadrul unui Proprietary Trading House, unde s-a specializat pe petrol.

“Contactul meu cu Londra a avut un rol substantial in dezvoltarea mea profesionala. Am descoperit cum functioneaza lumea financiara direct de la oameni implicati in aceasta industrie. Pot sa spun ca acest proces continua prin prisma faptului ca suntem in contact direct cu partenerii nostri de la Londra. Mai mult decat atat, suntem prezenti de cateva ori pe an la biroul din Anglia”, a mai spus Perianu.

Dupa un an i-a venit ideea sa faca un astfel de business in Romania. S-a intors in tara, a lucrat in cadrul casei de brokeraj Tradeville, dupa care a intrat in proiectul Monteneo Investments Limited.

De ce a renuntat un tanar roman student in strainatate la viata alerta din centrul financiar londonez pentru un business nisat in Romania? “De un an si jumatate de cand sunt in tara simt ca am trait 5 ani, datorita activitatii intense din aceasta perioada. Ma bucur ca impreuna cu partenerii nostri din Marea Britanie am reusit sa aducem un business nou in Romania. Ideea de pionierat pe o piata neexploatata este o mare provocare iar faptul ca pot contribui la formarea profesionala a unor tineri ca mine este o mare satisfactie”, a conchis Andrei Perianu.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri