2 / 7

Pariul pe noul job: Provocari, temeri si obiective

Odata cu noul job, provocarile inlocuiesc sentimentul de confort pe care pozitia din departamentul de analiza le oferea. „Simt ca am pus, de ce nu, un pariu pentru ca am schimbat pozitia de director al departamentui de analiza, unde lucrurile eram extrem de clare, simple si placute, cu cea de director general la un SAI, care implica activitati noi si mult mai multe provocari”, a explicat Andreea Gheorghe.

Activitatile noi sunt legate mai mult de partea de operatiuni a firmei si legislatia care sta la baza activitatii unei societati de administrare a investitiilor.

Provocarile sunt legate de dezvoltarea firmei, de cresterea activelor aflate in administrare, de multumirea investitorilor si implicit de multumirea actionarului majoritar.

Sigur, ca orice evolutie, au intervenit si parti mai putin bune, pe care a reusit sa le depasteasca de fiecarte data. „Incerc sa iau in mod constructiv toate lucrurile negative care apar si sa invat din ele, pentru ca doar asa pot sa merg mai departe. Viata de manager intr-o firma aflata la inceput de drum este una destul agitata si complexa din multe puncte de vedere. Pe langa activitatea in sine si obiectivele care ar trebui atinse ca manager ai o misiune destul de dificila as spune de a modela oameni si a expune prin puncte de vedere ceea ce este evident pentru tine si sanatos pentru dezvoltarea businessului, dar mai putin clar sau evident pentru ceilalti si aici fac referire si la actionarul majoritar”, explica Andreea Gheorghe.

Daca pe pozitiile trecute, atentia sa se orienta pe proiecte mari, importante, de acum, pe langa acestea, sunt si multe alte chestiuni marunte, care desi nu par importante, ocupa destul de mult timp si trebuie rezolvate. „Organizarea este un un factor cheie pentru succesul unui manager”.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri