5 / 6

Klaus Iohannis: M-am apropiat de PNL din 2004. Acesti ani se gasesc in inima mea de politician

Presedintele interimar al PNL Klaus Iohannis a spus, sambata, in discursul sau de candidat la presedintia partidului, ca s-a apropiat de PNL "incet", respectiv din 2004, si s-a inscris in 2013, precizand ca acesti ani nu se gasesc in carnetul sau de partid, dar se gasesc in" inima" sa de politician. "Eu m-am apropiat incet de PNL, din 2004 fata de PNL din Sibiu, din 2004 PNL a avut intotodeauana un viceprimar la Sibiu, indiferent de rezultatele alegerilor locale. Din 2009 m-am apropiat un pic mai mult, in special de prietenul meu Crin Antonescu, pe care l-am sprijinit in campania pentru prezidentiale din 2009. Au fost zile frumoase", a spus Iohannis, in debutul discursului sau.


El a spus ca s-a inscris in PNL in 2013 la invitatia presedintelui Crin Antonescu. "Acesti zece ani nu se gasesc in carnetul meu de partid, dar se gasesc in inima mea de politician", a spus Iohannis.


El a spus ca a privit intotdeauna PNL asa cum este privir cineva care s-a realizat in viata sau un om care reprezinta ceva. "Asa m-am apropiat de PNL, asa l-am vazut, PNL - cel mai titrat si cel mai vizionar partid politic din Romania", a spus Iohannis.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri