4 / 13

PwC, Garanti Bank si P&G, in noiembrie

PwC a fost primul BIROU DE COMPANIE din luna noiembrie. In toamna anului 2007, compania de servicii profesionale PwC Romania a luat decizia de a-si extinde sediul, ceea ce presupunea relocarea intr-o noua cladire, mai spatioasa. Aproape trei ani mai tarziu, cei 500 de angajati de la biroul din Bucuresti al firmei au inceput sa lucreze in cladirea The Lakeview, amplasata pe bulevardul Barbu Vacarescu.

Tot in luna noiembrie, echipa Wall-Street.ro a vizitat sediul Garanti Bank, amplasata in cadirea Novo Park din Pipera, detinuta de omul de afaceri Liviu Tudor. Aici, turcii de la Garanti au inchiriat o suprafata de peste 4.300 de metri patrati, distribuiti pe doua etaje, unde isi desfasoara activitatea peste 300 de angajati ai institutiei de credit.

Dupa Garanti Bank a urmat biroul Centrului Medical Unirea, in prezent Regina Maria. Sediul CMU, cu o suprafata de circa 2.000 mp, amplasat pe strada Ion Ionescu de la Brad, a fost dat in folosinta la inceputul lui 2008, cand vechiul sediu, din strada Clucerului, a devenit neincapator pentru echipa de angajati. Centrul administrativ al CMU ocupa doar o parte a cladirii, iar restul este dedicat clinicii (Centrului de Diagnostc si Tratament), precum si bancii de celule stem de la subsol.

Luna noiembrie s-a incheiat cu sediul P&G. In urma cu 16 ani, Procter&Gamble alegea Bucurestiul pentru primul sau birou in zona balcanica. Compania a decis sa isi relocheze activitatea in 2004 in zona Pipera, in prezent P&G Romania ocupand in aceasta zona doua sedii in parcurile de afaceri Iride si Novo Park.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri