4 / 8

Locurile patru si cinci – Alte vile din Baneasa

Pe locul patru s-a clasat o vila aflata in zona Baneasa, cu o suprafata de teren de 1.150 metri patrati si o suprafata construita de 420 metri patrati cu 169 metri patrati amprenta la sol. Este construita pe subsol, parter si doua etaje, din care subsolul dispune de camera tehnica, spatiul de depozitare, iar parterul ofera hol, living, dining, bucatarie, birou, grup sanitar si terasa.

La primul etaj se afla doua dormitoare, doua bai, dressing si terasa. Etajul al doilea este un loc de relaxare cu open space, dormitor, baie si terasa, iar in exterior se afla piscina incalzita. Pretul de 1,8 milioane de euro este justificat si de parchet, gresie, faianta, jacuzzi, sistem de alarma si de monitorizare video, cu poarta de acces automatizata.

Pe locul cinci se situeaza o alta vila din Baneasa, cu o suprafata de teren mai mica, 600 metri patrati si o suprafata construita de 360 metri patrati la care se adauga o terasa de 110 metri patrati. Vila este construita pe parter, etaj si mansarda, intr-o nota futurista, cu dotari ultra moderne. La parter sunt amplasate holul, livingul, diningul, o bucatarie, birou, baie si garaj, iar la etaj sunt trei dormitoare, doua bai si dressing. Mansarda ofera un alt living, dormitor, baie si terasa.

Cu un pret de vanzare de 1,5 milioane de euro, locuinta include finisaje de import precum parchet de salcam, gresie, faianta, aer conditionat, sistem de alarma, poarta automata, mobilier si aparatura de bucatarie. La exterior se afla o piscina Casta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri