2 / 4

Cum se pot inchiria spatiile libere

O optiune ar fi inchirierea temporara a spatiilor pe perioade fie de sase luni, fie de un an de zile, pentru care este nevoie de o amenajare interioara cat mai simpla, dar care sa-i permita viitorului chirias inceperea imediata a operarii spatiului, explica reprezentantul The Advisers.

“Proprietarul va avea astfel flexibilitate in a schimba chiriasii si minimizarea timpului, pe care il presupune trecerea de la un chirias la altul. Urmatorul pas ar fi impartirea spatiilor in unitati cat mai mici, deoarece de obicei astfel de tranzactii presupun un numar mai mic de metri patrati”, spune Gabriela Nicolae.

Atat proprietarii de mall-uri, cat si cei care au in portofoliul lor un numar mai mare de spatii stradale, ar trebui sa se concetreze pe atragerea fie de branduri, care vizeaza in mod special tinerii, fie pe atragerea de designeri sau retaileri locali.

“Daca ne uitam la designerii romani, care au spatii proprii de comercializare, acestia nu sunt numerosi, ba chiar se imputineaza, vezi magazinul Mihai Albu, de pe bulevardul Magheru, inchis acum cateva luni. Cu siguranta, ei sunt cei care ar trebui sa profite acum, chiriile fiind mai mici, pentru a incerca noi concepte”, subliniaza consultantul.

Citeste si Meniu de criza pentru mall-uri.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri