1 / 6

Unde sunt cele mai mici chirii

Cele mai mici chirii pentru un spatiu stradal de mici dimensiuni sunt intalnite in cartierul Berceni, unde pentru un metru patrat proprietarii cer o chirie lunara cuprinsa intre 15 si 22 euro, spune Alexandru Preda (foto), associate director in cadrul diviziei de retail a companiei de consultanta imobiliara Colliers International.

In Rahova, chiriile variaza intre 17-25 euro/mp, in Crangasi un spatiu stradal poate fi inchiriat cu 20-25 euro/mp, in timp ce in Militari si in Drumul Taberei, chiriile lunare urca pana la 20-30 euro/mp, potrivit datelor Colliers.

Pe de alta parte, consultantii companiei Regatta afirma ca nivelul chiriilor variaza in functie de suprafata inchiriata. Astfel, pentru spatii mici de pana la 80 mp, chiriile pot varia intre 20-50 euro/mp, pentru spatii medii de 80-150 mp, un retailer plateste intre 20-30 euro/mp, iar pentru spatii mari, de peste 150 mp, chiriile coboara pana la 8-20 euro/mp.

„Preturile variaza foarte mult in functie de amplasare, dar si de datele tehnice precum raportul dintre sala de vanzare si spatiul de depozitare, deschiderea vitrinei etc.”, precizeaza Costel Alecu, managerul departamentelor de retail si industrial in cadrul Regatta.

Afla din slide-ul urmator cat de mari au fost scaderile la chirii din ultimii doi ani.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri