1 / 4

Constructiile ecologice, cel mai nou proiect

Cel mai nou proiect al australienilor se numeste Avalon Residence si cuprinde 46 de apartamente cu doua camere, reprezentand o investitie de circa 2,25 milioane de euro. Avalon are trei blocuri si este amplasat in comuna Tunari, in apropiere de proiectul Sydney Residence, deja finalizat.

“Vom participa cu ambele proiecte la targul Project Expo, care incepe maine. Avem 38 de locuinte pe care clientii nu le-au mai putut achita si, prin urmare, acum sunt puse din nou in vanzare. Aceste locuinte fac parte din proiectul Sydney Residence, iar la targul imobiliar vor avea preturi reduse de la 1.400 la 850 euro/mp”, a declarat, pentru Wall-Street, Andrew Prelea (foto), CEO al dezvoltatorului South Pacific.

In ceea ce priveste ansamblul Avalon, acesta are la baza conceptul Ozone Homes, care se refera la constructii ecologice, avand un sistem de recuperare caldura bazat pe sisteme de ventilatie. Australienii planuiesc sa implementeze noul concept atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara.

“Avantajul acestor constuctii si a sistemelor de incalziere este ca poti scadea cu 50-80% costurile lunare ale utilitatilor. In plus, preturile sunt mult mai mici fata de constructiile clasice. De exemplu, un apartament cu doua camere, gradina, parcare, acces la piscina si la locul de joaca are un pret de 47.900 euro cu TVA inclus”, explica Prelea.

Dezvoltatorul a decis sa mizeze pe vanzarea de case ecologice, considerand ca este o piata cu potential inca neexploatat, care se muleaza pe nevoile si posibilitatile de cumparare ale romanilor.

“Este ceea ce numim modelul Dacia: vom vinde case la preturi accesibile, adaptate la profilul cumparatorului roman”, subliniaza managerul.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri