2 / 4

Cum merg vanzarile

In prima jumatate a anului, vanzarile dezvoltatorului australian au mers lent, insa a doua jumatate a anului se anunta mai optimista.

“Am vazut o oarecare schimbare in ultimele luni, cand am vandut trei apartamente in Sydney (foto) si am primit mai multe cererei pentru locuintele din Avalon. In urmatoarele 6-12 luni vrem sa vindem cele 38 de locuinte ramase disponibile in ansamblul Sydney. De asemenea, avem 25 de solicitari pentru Avalon si speram sa se concretizeze in vanzari in acest trimestru”, a declarat Andrew Prelea.

In ceea ce priveste celelalte proiecte ale australienilor, Melbourne, amplasat tot in comuna Tunari, este finalizat in proportie de 90%, insa Prelea spune ca proiectul a fost oprit in ultimele noua luni din cauza unor probleme intre actionari. Lucrarile de constructie ar putea reincepe in urmatoarele doua luni, potrivit dezvoltatorului. Melbourne cuprinde 71 de locuinte, dispuse in opt blocuri.

Un alt proiect care a fost inghetat in acest an este Adelaide, aflat in aceeasi zona, din cauza renegocierilor cu bancile finantatoare. “Am primit aprobare pentru a relua proiectul si vom incepe lucrarile in trimestrul al treilea”, spune seful South Pacific. Adelaide Residence este format din cinci blocuri si totalizeaza 173 de apartamente.

“Ne concentram eforturile pe finalizarea acestor proiecte, insa discutam si cu mai multe primarii din tara pentru a dezvolta locuinte ecologice, sub conceptul Ozone Homes, in orasele mici si comunele din tara. Avem partenerite cu Prejmer (Brasov), Isaccea (Tulcea) si Cumpana (Constanta), dar mai suntem in discutii cu alte 25 de primarii”, ne-a spus Andrew Prelea.

In urma acestor parteneriate, primariile vor oferi terenul pentru constructie, iar dezvoltatorul va construi locuinte pentru anumite categorii sociale.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri