2 / 4

70 mil. euro pentru Ploiesti si Arad

Tot in acest an, AFI Europe isi propune sa inceapa lucrarile de constructie la centrul comercial din Ploiesti, denumit AFI Palace Ploiesti. Proiectul va fi dezvoltat pe un teren de 40.000 mp, amplasat in apropiere de centrul orasului si va avea o suprafata inchiriabila de circa 30.000 mp, investitia fiind estimata la 35 de milioane de euro.

“Suntem aproape de a semnat contractul de inchiriere cu un supermarket. In functie de dimensiunea acestuia, suprafata inchiriabila ar putea creste. Centrul comercial va fi amplasat in imediata apropiere a unui magazin de tip DIY, existent deja”, a declarat Israel Visel (foto), managerul AFI Palace Cotroceni.

Tot 35 de milioane de euro vor fi investiti si la Arad, unde dezvoltatorul AFI Europe a anuntat ca negociaza cu Atrium Centers (n.r: dezvoltator care a inaugurat in primavara anului trecut mall-ul Atrium Center) pentru a crea un parteneriat avantajos pentru ambele companii.

“Am discutat cu cei de la Atrium astfel incat sa nu ne concuram, ci sa ne completam. Ne gandim impreuna inclusiv la mixul de chiriasi. Nu este loc pentru doua mall-uri in centrul Aradului si de aceea am decis sa avem un hipermarket si o artera stradala pentru cumparaturi. In plus, negociem cu un magazin DIY”, a adaugat Israel Visel.

Pe viitor, dezvoltatorul isi propuna sa construiasca deasupra centrului comercial si spatii de birouri, intrucat sustine ca orasul Arad este deficitar la capitolul spatii moderne de birouri.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri