2 / 9

2. Humanitas, Humanitas Fiction si Humanitas Multimedia

Editurile Humanitas, Humanitas Fiction si Humanitas Multimedia i-au asteptat pe cititori cu peste 1.000 de titluri, toate volumele avand reducere de 10%, iar editiile de colectie s-au bucurat de preturi speciale.


Astfel, la editura Humanitas, pe primul loc in topul vanzarilor s-a situat volumul "Ce-am facut cand am tacut", de Andreea Esca, urmat de "Primul Razboi Mondial", de Lucian Boia, "Muste pe parbrizul vietii", de Radu Paraschivescu, "Amintirile unei nonagenare. Calatoriile mele, scriitorii mei", de Antoaneta Ralian, "Dosarele secrete ale agentului Anton. Petru Comarnescu in arhivele Securitatii", de Lucian Boia, si antologia "Casele vietilor noastre", potrivit Mediafax.


In ceea ce priveste editura Humanitas Fiction, prima pozitie in topul vanzarilor a fost ocupata de volumul "Confidentul", de Hélène Grémillon, iar pe locul al doilea s-a situat cartea "Broaste", de Mo Yan, urmata de "Al patrulea zid", de Sorj Chalandon, "Sumki", de Amos Oz, si "Portocala mecanica", de Anthony Burgess.


Sursa foto: Facebook.com.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri