3 / 6

Adrian Florea:antreprenorii nu trebuie sa uite ce ii motiva

Adrian Florea, fondatorul firmei de training si consultanta Trend Consult Romania, deschisa in anul 2000, a fost invitatul emisiunii despre antreprenoriat Start-Up Wall-Street.

Inainte de a intra in antreprenoriat, Adrian Florea a lucrat in vanzari la Reuters Romania. "Primele idei antreprenoriale au aparut intre examenul de bacalaureat si cel de admitere, cand am mai facut o tura prin Bulgaria, apoi in Ungaria pentru a face rost de bani sa vin la Bucuresti. Duceam sticle in Bulgaria, iar cu banii obtinuti acolo aduceam televizoare din Ungaria. Am ajuns chiar sa vand cartofi in piata in primul an de facultate ca sa-mi finantez venirea la Bucuresti din Craiova", povesteste Florea.

"Avand in vedere norii amenintatori din mediul de afaceri, antreprenorii nu trebuie sa uite ce ii motiva si ce ii punea in miscare la inceput de drum. Sa nu uite emotia si curajul de la inceput. De cate ori fac acces la acea stare mentala, vor vedea cat de puternica este in termeni de resurse si cat de folositoare poate fi in depasirea amenintarilor si a fricii. Daca se lasa coplesiti de frica si de amenintari, iar tot ce fac este defensiv, doar ca sa supravietuiasca, atunci mentalitatea de supravietuitor nu asigura progresul", a explicat fondatorul Trend Consult Group.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri