5 / 6

Cristian Stefanescu: Fiti pregatiti sa munciti si 20 de ore pe zi!

La 32 de ani, Cristian Stefanescu isi traieste visul: a renuntat la viata de corporatist pentru a se dedica in totalitate unei afaceri-pilot in Romania.

Pe 10 aprilie 2012, Stefanescu a pus Romania pe harta Subway. Inca de la deschidere, restaurantul a fost asaltat de clienti – tineri, corporatisti din zona sau turisti, cu totii curiosi sa guste din sanvisurile, salatele, tortillas, fursecurile, chipsurile sau bauturile preparate pe loc.

“Fiti pregatiti sa munciti si 20 de ore pe zi!”. In loc de 10 angajati, cat planuise initial pentru restaurantul de 150 mp, Stefanescu are acum 42 de salariati. De aceea, el i-a sfatuit pe toti cei care vor sa demareze un astfel de business sa fie pregatiti pentru orice fel de situatii neprevazute.
„Sa gaseasca o locatie, sa ia in calcul neaparat si cheltuielile proprii, fiindca in planul de afaceri niciun antreprenor nu ia in considerare si propriul salariu”, a subliniat Stefanescu.

In plus, el considera ca un francizat Subway, ca orice antreprenor de altfel, trebuie sa fie dedicat 100% afacerii pe care a pornit-o. „Sa fie pregatiti sa munceasca 20 de ore pe zi” le-a transmis Stefanescu celor interesati sa devina francizati Subway.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri