1 / 6

Afacere cu dulciuri traditionale

Dulciurile traditionale romanesti vor fi mereu cautate si acest lucru iti poate garanta din start o parte din succes. Important este sa-ti alegi cele mai bune retete si cei mai potriviti oameni in bucatarie. Cu cat va fi mai traditionala si mai unica reteta, cu atat vei putea intra mai repede pe piata, cu un produs pe care nu il mai are nimeni sau il produc foarte putini.


Investitiile intr-o astfel de afacere pornesc de la cateva mii de euro, bani care pot fi recuperati in doar cateva luni.


Inainte de toate, trebuie sa tii cont de faptul ca pentru orice tip de desert traditional vei avea nevoie de un laborator de productie, de o reteta buna pusa la punct, de un spatiu de depozitare curat si racoros, astfel incat sa nu fie o problema obtinerea autorizatiilor sanitar-veterinare. Totodata, laboratorul de productie presupune achizitia de echipamente necesare.


Investitia intr-o afacere cu dulciuri traditionale poate trece de 10.000 de euro, insa profitabilitatea afacerii este buna si este loc destul pe piata. Afla mai multe despre aceasta idee de afacere aici.


Sursa foto: Shutterstock / zefirchik06

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri