2 / 5

Tinta IpoteciDirect: Numarul 1 pe piata consultantei de credite ipotecare pana in 2012

IpoteciDirect a inceput sa functioneze in mai 2008 si in prezent are incheiate contracte in valoare de 10 milioane euro (sume depuse in banci), iar pana la sfarsitul anului compania tinteste un nivel maxim de crestere, de pana la 18 milioane euro credite depuse in banca. Compania isi propune ca, in urmatorii cinci ani, sa devina numarul 1 in consultanta creditelor ipotecare din Romania.

“Acesta este un plan ambitios, care merge mana in mana cu dezvoltarea societatii, dar care nu este, in mod necesar, si garantat. A ajunge numarul 1 in aceasta industrie inseamna a fi profesionist, a acorda servicii de calitate fiecarui client in parte si a primi recunostinta si validare din partea celorlalti de pe piata”, considera Ardeleanu.

Investitia de 1,6 milioane euro efectuata initial se refera la suma pe care si-au subscris-o actionarii, ca si capital social la aceasta companie. Suma nu a fost cheltuita integral in momentul lansarii pe piata, iar pana acum s-au investit mai putin de 500.000 euro pentru a construi societatea.

Restul banilor sunt pusi la dispozitia companiei, pentru a indeplini obiectivul de dezvoltare pe plan national.

“Cu acesti bani planuim sa atingem un numar de 16 centre ipotecare, din care 6 in Bucuresti, iar restul in marile orase din tara”, spune Ardeleanu.

Urmatorul centru ipotecar din Capitala va fi deschis, incepand cu 1 octombrie, pe Calea 13 Septembrie, iar la inceputul lunii decembrie, IpoteciDirect va deschide un alt centru, pentru ca, in 2009, compania sa finalizeze deschiderea celorlalte trei centre ipotecare si sa inceapa sa intre si pe piata nationala. IpoteciDirect vizeaza marile orase din tara, cum sunt Cluj, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi sau Craiova.

Pana la sfarsitul lui 2009, compania vrea o cifra de afaceri de 88 milioane euro, in valoare de credite depuse la banci.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri