2 / 4

Seful myCRM: Profitul il vom reinvesti in companie, in dezvoltarea capitalului uman

Investitia initiala realizata in cadrul companiei de solutii si servicii software a fost alocata preponderent capitalului uman, si s-a constituit in 40.000 euro.

“In situatia in care obiectivul de break-even la sfarsitul anului 2009 va fi atins, profitul va fi reinvestit in companie, tot in dezvoltarea capitalului uman”, mentioneaza Daniel Ionescu.

Dat fiind faptul ca myCRM s-a lansat public cu doua luni inainte de incheierea anului 2008, compania a avut o cifra de afaceri de 16.000 euro la finele anului trecut. Pana la sfarsitul lui 2009, Ionescu estimeaza afaceri de 50.000 euro.

Marjele de profit cu care s-a lucrat in 2008 sunt cele uzuale in industria software, de circa 15-20%. “Un factor important care ne asteptam sa duca la cresterea profitului in viitor este modelul de business, software ca serviciu. Investitiile in infrastructura tehnica raman relativ constante indiferent de numarul de clienti”, a marturisit seful companiei.

Pentru ca myCRM se adreseaza in principal sectorului IMM, firma de solutii si servicii software concureaza, pe piata din Romania, cu solutii ca Teamshare (Entelion), Anytime (ASF) sau Dynamics (Microsoft).

Compania are, in prezent, cinci angajati, iar numarul acestora va creste direct proportional cu evolutia pe care o va avea compania in urmatoarea perioada.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri