3 / 4

Contextul economic actual - moment de maturizare a pietei

In contextul economic actual, fiecare companie trebuie sa se reinventeze in raport cu clientii, spune Ionescu. Mai mult decat atat, myCRM Solutions ofera o solutie viabila in contextul economic actual, conform opiniei lui Ionescu

“Este un moment de maturizare a pietei, indiferent de industrie. Importanta relatiilor si satisfactiei clientilor trebuie constientizata extrem de rapid. Vad un potential urias sa capitalizam pe aceasta maturizare a pietei. Daca in situatia actuala orice firma isi propune cresterea veniturilor si scaderea costurilor, probabil suntem furnizori de solutii magice”, afirma CEO-ul companiei.

In plus, tot potrivit declaratiilor facute de Ionescu, criza financiara se va transforma intr-o criza de consum.

“Daca firmele se gandesc deja sa obtina venituri mai mari cu costuri mai reduse, in cazul unui blocaj de lichiditati se vor gandi doar cum sa obtina costuri mai reduse. In orice caz, vorbim despre eficientizare operationala, despre o comunicare mai buna atat in exteriorul companiei, cu clientii, cat si in interior, cu angajatii. Este o perioada in care clientii trebuie sa auda un mesaj unitar, coerent, din partea companiilor, iar companiile sa auda cat mai rapid si clar cerintele clientilor. Altfel, nu vor deveni suficient de agile pentru a supravietui crizei”, conchide reprezentantul myCRM.

Portofoliul myCRM Solutions contine, pana in momentul de fata, doua solutii: myCRM Plug&Play, o aplicatie axata pe gestiunea relatiilor cu clientii, si myCRM Professional, recomandata in special companiilor care doresc si o gestiune a stocurilor, facturilor, comenzilor de vanzare sau cumparare.

Solutia Plug&Play este usor de instalat si utilizat, cu costuri minime de intretinere si se adreseaza oricarei companii care nu lucreaza extesiv cu stocuri, comenzi de livrare/vanzare, inventar cu piese sau componente. Din aceasta categorie ar putea fi incluse agentiile de turism, agentiile imobiliare, firmele de consultanta, de contabilitate, notariate si altele.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri