2 / 5

Arta nu poate fi transformata in business decat de oameni specializati

Kristina Dragomir si-a deschis, in 2006, propriul studio de design vestimentar, numit “Dog Work. Acest showroom dezvolta si pune in practica un proiect inedit in peisajul modei romanesti, bazat in mod special pe accentul decorativ in contextul completarii unei tinute.

Singurul model pe care il are creatoarea in domeniul artei plastice a fost si va ramane maestrul sau, Henry Mavrodin. “Insa, in industria fashion in care activez de cativa ani si care este inca la inceput imi este foarte greu sa mentionez numele unui <<artist>>", marturiseste aceasta.

Dragomir colaboreaza insa cu designeri ca Maria Lucia Hohan, Stephan Pelger, Mihaela Glavan, Mircea Barbulescu etc.

De formatie artist plastic, Dragomir a participat si organizat peste 30 de expozitii de pictura atat in tara, cat si in strainatate si a vandut pana acum destul de multe lucrari de arta plastica.

“Din pacate, arta nu poate fi transformata in business decat de catre oameni specializati in acest domeniu”, spune ea.

Viziunea artistica trebuie sa imbine intotdeauna arta cu functionalitatea si inovatia, iar accesorile vestimentare create in Studioul Dog Work imbina toate aceste trei elemente: au expresivitate si caracter, fiind rezultate ale creatiei artistului plastic Kristina Dragomir, sunt de cele mai multe ori multifunctionale, putandu-se adapta atat la stilul fiecarei cliente, dar chiar si la proportiile, statura si preferintele coloristice ale fiecarei persoane in parte, iar tehnicile folosite si imprumutate din zona artei plastice le fac adevarate exercitii de inovatie. De fapt, in asta consta adevarata maiestrie a designerului.

Publicul tinta al Kristinei Dragomir este reprezentat de femeia indrazneata, puternica si sofisticata care are tinuta, gratia si indrazneala de a purta aceste accesorii si palarii create de ea, chiar si in ocazii dintre cele mai obisnuite.

“Iar aceste distinse doamne nu sunt deloc putine, astfel ca studioul Dog Work, prin serviciile de consultanta oferite chiar de mine, ne ghideaza in comunicarea prin stilul vestimentar personal, oferindu-ne noi modalitati de exprimare. Prin imaginatie, autenticitate si versatilitate reusim sa scoatem orice tinuta din anonimat si - cel mai important - putem dezvalui arta accesorizarii: cum sa alaturam si sa asortam diverse piese, culori si texturi, pentru ca elementele sa capete fiecare un plus de versatilitate, iar intregul sa transmita de fiecare data exact mesajul dorit”, explica intervievata.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri