1 / 4

Om de succes poti sa fii atunci cand in jurul tau altii invata ceva

“Cred ca cel mai mult admir oamenii care lasa ceva in urma lor, oricare ar fi locul lor in societate. Imi place sa urmaresc oameni din diferite paturi sociale si sa constat ca nu trebuie sa ai bani multi ca sa te numesti om de succes. Om de succes poti sa fii atunci cand in jurul tau oamenii invata ceva, cand oamenii sunt mai bogati sufleteste atunci cand iti stau prin preajma. Iar din acest punct de vedere il admir si il consider un model pentru mine pe Ion Tiriac”, a declarat, intr-un interviu acordat Wall-Street, Ion Turcu (foto).

Absolvent al Universitatii Gheorghe Baritiu, Facultatea de Turism-Servicii, el s-a ocupat, in ultimii ani, de supravegherea lucrarilor si finantarea ansamblului rezidential Stupinii Noi din Brasov.

Realizarea unui ansamblu rezidential nu este o munca simpla, considera Turcu, mai ales daca tii cont de faptul ca rezidentii care vor locui acolo emit pretentii asupra materialelor alese, facilitatilor oferite, ambientului, linistii si sigurantei etc.

“Tot ceea ce am desfasurat pana in prezent mi-a fost de un real folos. Pregatirea mea cu activitatea de pana acum au fost intr-o stransa legatura, usurandu-mi mult munca si ajutandu-ma sa iau decizii in cunostinta de cauza. Cursurile de management m-au ajutat sa fiu mai atent, mai calculat, sa fac strategii si sa am viziuni care sa poata fi transpuse in realitate”, afirma acesta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri