3 / 4

Si alte business-uri, in plan

Planurile fostului marketer de telecom nu se opresc aici pentru ca, desi spune ca acest business ii va ocupa timpul 100%, Raluca Milin vrea ca, in urmatoarele luni, sa lanseze alaturi de prietena ei, avocatul Alina Rosca, franciza EIB International, o companie germana care consiliaza de peste 30 de ani parintii care isi doresc sa aleaga un liceu in strainatate pentru copii.

“Ne adresam parintilor si copiilor intre 10-13 ani care vor sa faca fie toti anii de liceu, fie ultimii doi ani, inainte de facultate, in afara tarii, pentru a avea acces la facultati prestigioase. Stim cu totii ca daca vrei poti sa fii la facultati din strainatate, dar daca vrei la facultati prestigioase ai nevoie macar de un an pregatitor in afara tarii, daca nu de ultimii doi ani de liceu”, spune Milin.

Daca pentru EIB International are de gand sa se ocupe de promovare, managementul fiind asigurat de prietena ei, in cazul in care va mai avea timp, iar economia o va permite, Raluca Milin are de gand sa infiinteze si alte afaceri.

“Cu siguranta, vom mai lansa businessuri, dar nu cred ca in 2010. Vor fi tot in zona de relaxare, credem ca este o lipsa cronica in Romania de locatii in care sa te simti bine. Poate un complex de turism, un hotel“, incheie antreprenorul.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri