4 / 11

Directorul Panasonic, adeptul produselor traditionale

Sarbatorile Pascale reprezinta in primul rand un prilej de liniste sufleteasca si relaxare in sanul familiei pentru Stefan Ichim, directorul general al Panasonic Romania, subsidiara producatorului japonez de electronice si electrocasnice.

"Fiind o persoana activa si avand o solicitarea intensa datorita ocupatiei, pretuiesc foarte mult fiecare clipa petrecuta cu sotia si cei doi copii", sustine el.

Ichim obisnuieste sa isi petreaca Pastele in tara, impreuna cu parintii si familia. Anul acesta, insa, va fi o exceptie, urmand sa il petreaca in strainatate, la sora sa. "Planuim sa le facem o vizita impreuna cu familia, ocazie cu care o sa ma pot bucura si de nepotelul meu in varsta de doar 5 luni. Bugetul alocat pentru acest an este, evident, mai mare decat cel obisnuit, avand in vedere ca trebuie sa acoperim costurile de transport in strainatate", declara seful Panasonic.

Directorul general al subsidiarei producatorului japonez de electronice si electrocasnice este adeptul produselor traditionale de Paste si tine foarte mult ca acestea sa fie pregatite in casa. De pe masa familiei Ichim nu trebuie sa lipseasca ouale vopsite, cozonacul, drobul si, bineinteles, friptura de miel.

In fiecare an, sarbatorile Pascale aduc amintiri frumoase. In ultimii ani, aceste sarbatori i-au adus si mai multa bucurie in suflet lui Stefan Ichim, datorita celor doi copii care au aparut in viata sa.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri