1 / 11

Presedintele Forza Rossa, alaturi de prieteni in Franta

Pentru omul de afaceri Ion Bazac, presedintele Forza Rossa, importator al marcilor Ferrari si Lotus pe piata romaneasca, sarbatorile Pascale se petrec in familie. Anul acesta insa, Bazac va face o exceptie si va pleca in Franta.

"Am petrecut mereu sarbatorile Pascale in familie. Am simtit mereu asa… Sa fii cu cei mai dragi in noaptea Invierii. Anul acesta, Pastele Catolic si cel Ortodox cad in aceeasi zi. Vom fi impreuna cu prietenii nostri in Franta", spune el.

Presedintele Forza Rossa nu va rata mielul de Paste anul acesta, chiar daca nu se va afla in Romania. De asemenea, de pe masa nu va lipsi o pasca moldoveneasca, primita de la soacra sa. La masa de Inviere, mai mult decat partea materiala sau alimentara, nu trebuie sa lipseasca spiritul acestei cine, fericirea momentului si bucuria sufletului, considera el.

Pastele in limba ebraica inseamna "trecere". Trecerea de la moarte la viata, trecerea la un nou anotimp, noi sperante, noi vise, noi proiecte, afirma Ion Bazac. In aceasta perioada, el prefera sa se relaxeze alaturi de familia sa. De aceea, produsele specifice Pastelui vor fi cumparate, cel mai probabil, si nu pregatite acasa.

Bazac isi aminteste de un Paste petrecut acum multi ani, la inceputul anilor ’90, la Schitul Paltinis, alaturi de spiritul lui Noica.

Vezi in slide-ul urmator cum arata Pastele Cristinei Filip, partener al casei de avocatura PeliFilip.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri