10 / 11

Cosmina Simion sarbatoreste Pastele acasa

Coordonatorul practicii de proprietate intelectuala, media si tehnologie din cadrul companiei de avocatura DLA Piper Romania, Cosmina Simion, sarbatoreste Pastele acasa, alaturi de cei dragi.

Odata cu aparitia in viata sa a fiului ei, sarbatorile au devenit si mai speciale. "E inca foarte mic, dar anticipez bucuria pe care o va avea manuind oul rosu de lemn pe care i l-a pregatit deja bunica lui", afirma Simion.

Amintirile acesteia, mai ales daca vorbim de sarbatori, sunt legate de sotul ei si de parinti. Cosmina Simion isi aminteste in mod special primul Paste sarbatorit in casa sa si a sotului, prima masa oficiala la care au gatit ei, iar parintii lor au fost musafiri.

De la masa de Inviere nu lipsesc ouale rosii, friptura de miel si pasca. "Bucataria nu ma defineste, dar nici nu ma sperie. Spre exemplu, friptura de miel, preparata dupa reteta mamei, imi iese grozav. In schimb, cozonacul si pasca vor fi cumparate", spune ea.

Bugetul de Paste variaza, in functie de produsele de care este nevoie pentru a pune bucatele traditionale pe masa. "Data fiind inflatia, probabil anul acesta va fi mai mare", afirma avocata.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri