5 / 6

Cum caracterizati localnicii, in comparatie cu alte tari?

Se zice ca omul sfinteste locul. In cazul Bali, cred ca e o combinatie perfecta: un loc inzestrat de la natura cu peisaje uimitoare si populat de oameni extrem de respectosi si atenti la orice detaliu. Enclava hindu intr-o mare musulmana, Bali isi intampina turistii plini de rigoare, atentie si intelegere, deschisi la minte, sincer doritori de bine si plini de caldura autentica. Senzatia permanenta este ca prezenta ta acolo ii bucura, ca te vor oaspetele lor acum si alta data – ceea ce nu poate fi decat magulitor pentru un turist obisnuit cu standardele de ospitalitate calculata europeana.

Recomandari de suveniruri

Nu prea suntem adeptii suvenirurilor; am renuntat de ceva vreme sa mai colectam diverse mici obiecte – de cele mai multe ori nefolositoare – memorabilia care te incanta atunci cand esti in vacanta, dar odata ajuns acasa nu le gasesti locul potrivit. Din Bali am luat, insa, un CD cu muzica balineza, despre care cei care au vizitat deja locul stiu ca este extraordinar de linistitoare.

Cea mai importanta recomandare pentru Bali pe care nu o gasim intr-un ghid turistic?

De luat cina pe plaja Kuta care se spune ca are cel mai frumos apus din lume. Acolo se manaca doar peste cu orez, mesele sunt direct pe plaja, iar printre mese se plimba multe trupe de muzica live!

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri