4 / 6

7. Cum caracterizati localnicii in comparatie cu alte tari.

Desi e o zona in care bate briza razboiului si hainele tinerilor militari, baieti si fete deopotriva, nu te lasa sa uiti asta nici o clipa pentru ca ii vezi la fiecare pas, oamenii sunt prietenosi si calzi, in mod natural.

Te adopta instantaneu si fara sa-ti dai seama aproape, se deseneaza un fluid energetic care te integreaza intr-un teritoriu social foarte divers, cu un firesc reconfortant. Esti de-al lor, desi fiecare dintre ei are de multe ori o poveste personala care incepe in alta parte a lumii. Poate pentru ca e simultan o tara foarte veche si foarte moderna, toti instrainatii par sa-si fi gasit hogeacul aici.

Si sa nu uit...au o arta a conversatiei si o cultura a complimentului inteligent, anti-diabet, care e pur si simplu reconfortant. Cum sa va spun…da, stiu. Complimentele israelitilor sunt ca dulceata de lamai de la migdale: racoroase, bogate, crunchy, spontane si fluide. Refuza asta, daca poti.

8. Recomandari de suveniruri

Arta moderna, obiecte traditionale intr-o minunata cheie de albastru, mozaicuri, seturi de ceai din metal, lucrate minunat si neaparat smacuri si rasfaturi cosmetice de la Marea Moarta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri