3 / 8

Top 3 must see sau must do in Singapore

1. Business district: esplanana, Clark Quay, Singapore Flier, Marina Bay Sands, Merlion, Gardens by the Bay
2. Vizita in insula Sentosa
3. Gradina Nationala de Orhidee din cadrul Gradinii Botanice

Despre ce poti face in Singapore, putem vorbi multe ore in sir, dar daca ar fi sa reduc discutia la cateva destinatii, as incepe cu Singapore Business District. Aceasta zona concentreaza majoritatea atractiilor bine cunoscute ale orasului: Marina Bay Sands, Gardens by the Bay, Singapore Flyer, Artscience Museum, zona pietonala Crack Quay.

Cand spui Singapore, spui de regula Marina Bay Sands, despre care putini stiu ca a fost conStruit pe pamant artificial. Pentru ca suprafata orasului este redusa, Singapore cumpara pamant de la alte state, il transporta cu vaporul si il folosesc pentru ca largi granitele orasului.
Ce poti sa faci in Marina Bay Sands? Cladirea in sine este un oras, nu reusesti sa faci un tur complet intr-o singura zi, este insa obligatoriu sa urci la etajul 57 (ultimul etaj), pentru a te bucura de minunata priveliste asupra orasului, atat ziua , dar mai ales noaptea. Accesul la Infinity Pool este permis doar oaspetilor hotelului, insa zona Sands Sky Park cu siguranta merita efortul. Iubitorii de mancare asiatica se pot rasfata la restaurantul Ku de Ta, al carui meniu a fost creat de faimosul chef Dan Segall, sau la Sky on 57. Acelasi etaj 57 mai gazduieste o zona de lounge, un chocolate bar si un club.

Zona de shopping din Marina Bay aduna la la un loc toata brandurile de lux din lume, asa ca nu ai nevoie sa traversezi orasul in cautarea marcilor preferate.

De la inaltimea celor 57 de etaje, nu poti sa nu observi Gardens by the Bay, o capodopera arhitecturala, o adevarata jungla urbana. Pentru vizitarea lor sunt necesare cel putin 4 ore.

Privelistea pe care o ofera cele 30 de minute cu Singapore Flyer iti taie respiratia. Pe langa acest aspect, nu poti rata ocazia unei „plimbari la inaltime” cu cea mai inalta roata din lume.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri