2 / 6

Wizz Air

Wizz Air a transportat peste 1.400.000 de pasageri in primele 6 luni ale anului, in crestere cu 11% fata de anul trecut, potrivit lui Daniel de Carvalho, corporate communications manager Wizz Air.

"Recent am inregistrat un prag important pe doua dintre cele mai populare rute Wizz Air din Romania – Londra Luton si Roma Ciampino. Alte rute populare in randul pasagerilor nostrii sunt Madrid, Barcelona, Zaragoza in Spania, Napoli, Torino, Venetia sau Milano in Italia. De asemenea un numar mare de romani calatoresc si la Dortmund sau Bruxelles", spune de Carvalho.

Obiectivul Wizz AIr pentru anul acesta este sa transporte peste 3 milioane de pasageri.

Anul acesta, Wizz Air a lansat rute noi spre Italia – Alghero si Perugia, Spania – Girona si a redeschis zborurile spre Larnaca. Compania a lansat si zboruri spre Geneva, Oslo, Tel Aviv, iar din noiembrie vor incepe zborurile Bucuresti - Dubai.

Wizz Air si-a dezvoltat reteaua si din Cluj Napoca si Targu Mures, cu noi zboruri spre Frankfurt Kahn si Bologna din Targu Mures si din Cluj spre Bari, Bruxelles Charleroi si Eindhoven.

Tot anul acesta, Wizz Air a inceput operatiunile de pe Aeroportul din Craiova cu zboruri spre Milano Bergamo urmand ca din octombrie sa deschida si ruta Craiova – Londra Luton.



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri