5 / 6

Cum caracterizati localnicii, in comparatie cu alte tari?

Localnicii sunt prietenosi si vorbareti. Nu cred ca sunt diferente majore fata de localnicii din alte tari europene, sunt politicosi si primitori, sentiment pe care l-am avut peste tot in Europa.

Cea mai importanta recomandare pentru acest loc pe care nu o gasim intr-un ghid turistic?


Inchiriati o masina si explorati imprejurimile, gasiti in fiecare zi o noua plaja salbatica.

Costul estimativ al unui sejur in acest loc


Costul depinde foarte mult de asteptarile fiecaruia, in principal de hotelul pe care il alegi. Mancarea e foarte ieftina, o masa la restaurant costa cam jumatate din cat ar costa in Italia sau Franta.


Sagres, cel mai sudic oras al Portugaliei, situat pe Costa Vicentina, este unul dintre putinele locuri din regiunea Algarve in care natura salbatica si patrimoniul istoric si cultural raman intacte. Situat la marginea lumii, orasul nu a fost inca atins de dezvoltarea turistica, ceea ce il face destinatia potrivita pentru cei care prefera o vacanta linistita, dar activa, departe de agitatia marilor orase. Iubitorii de surf, dar si pasionatii de arta culinara vor gasi in Sagres locul perfect.


Cea mai usoara cale de a ajunge in Sagres este sa inchiriati o masina din aeroportul Faro. Pana la destinatie conduceti doar o ora, dar probabil durata drumului se va prelungi daca decideti sa vizitati si orasele Albufeira, cu un centru vechi activ, sau Lagos, un port maritim cu peste 2000 de ani vechime.


Daca v-ati decis sa vizitati acest minunat oras, cea mai buna oferta pentru inchirierea unei masini e rezervabila pe site-ul Avis.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri