4 / 5

Kusadasi - Turcia

Kusadasi este un oraș-port situat pe coasta de vest a Turciei, la Marea Egee și este una dintre principalele destinații turistice pe litoralul din Turcia.


Situată pe coasta de vest a Turciei la 90 km sud de Izmir, Kusadasi este renumit drept unul dintre cele mai atractive oraşe de la Marea Egee, deoarece este aproape de situri istorice importante antice, inclusiv Efes, Didyma, Priene, Miletos, şi ideal pentru călători.


Pentru Revelionul anului 2021, Kusadasi își așteaptă turiștii cu pachete începând de la 359 de euro/persoană, valabile până la 30 septembrie.


Programul conține: transportul cu autocarul; două nopți de cazare cu mic dejun în Istanbul, la un hotel de trei stele; alte patru nopți de cazare în camere standard cu ultra all inclusive în Kusadasi, la hotel de cinci stele; încă o noapte de cazare cu mic dejun în Canakkale, la un hotel de trei stele, dar și o vizită la Bergama și Troia.


În plus, este organizat un tur panoramic în Istanbul; o vizită în Erirne, la Moscheea Selimiye; cina festivă din noaptea de Revelion; dar și însoțitorul de grup.


Plecarea va avea loc pe 27 decembrie.


Sursa Foto: Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri