2 / 7

Circuit România

Pandemia ne-a îndemnat să ne cunoaștem mai bine țara. În acest an, turismul intern a căpătat un plus valoare comparativ cu anii trecuți.


Regiuni precum Hunedoara sau Cluj au rămas încă nedescoperite. Așezat la încrucișarea unor drumuri de interes național și internațional, municipiul Cluj-Napoca a constituit în permanență un centru de atracție turistică, atât datorită monumentelor aparținând trecutului istoric, cât și bogatei activități cultural-științifice favorizată de inestimabile valori găzduite în muzee și biblioteci de rezonanță națională, de existența teatrelor dramatice și lirice, cu largă audiență și pe plan internațional și nu în ultimul rând de existența Grădinii Botanice – așezământ de notorietate europeană, în incinta căreia se află și un valoros muzeu botanic.


În acest sens, Hello Holidays propune un circuit de toamnă Cluj-Apuseni-Hunedoara, de cinci zile. Plecarea se face cu autocarul pe data 27 noiembrie. Costul unei astfel de vacanțe este de 169 de euro. Iar cazarea se va face la un hotel de trei stele.


Sursa Foto: Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri