6 / 7

Marshal Turism vede o crestere de 30% de pe locul sase

In 2007, Marshal Turism a realizat venituri de 26 milioane de euro, estimand pentru anul in curs cresterea acesteia cu circa 30%, a declarat directorul de marketing al agentiei, Cristian Ghita.

Potrivit acestuia, in 2007 circa 34.000 de persoane au calatorit utilizand serviciile agentiei, iar 2.800 de turisti au ales ca destinatie Bulgaria.

De asemenea, alte destinatii care au atras anul trecut multi turisti au fost Spania, Franta, Austria, Italia, Grecia si Turcia.

Conform Agentiei Marshal Turism, numarul romanilor care aleg sa-si petreaca sarbatorile de iarna la schi in strainatate a crescut, in 2007, in medie cu 35 %, fata de anul trecut.

In 2008, compania va promova destinatii exotice Mauritius, Zanzibar, ST Maarten si va introduce in oferta destinatii exotice noi precum Maldive, Jamaica sau Caraibe. "Marshal Turism ofera clientilor sai pachete turistice oriunde in lume, in functie de preferintele acestora. Am remarcat ca a crescut numarul solicitarilor pentru destinatiile exotice ceva mai indepartate, ca Jamaica Republica Dominicana si Caraibe", a incheiat Cristian Ghita.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri