4 / 5

Alternativa: crozierele, plus de 50% pentru Happy Tour

Daca zborul cu avionul trece printr-o perioada mai “nefasta”, agentia are si alte propuneri la fel de rentabile: croazierele in Mediterana, in Asia (circuit de 14 zile Singapore-Vietnam), Alaska, Caraibe, America de Sud (Uruguay-Chile).

“Cea mai spectaculoasa crestere am inregistrat-o la croaziere, unde reprezentam Princess Cruises, cea mai mare companie de croaziere de lume. Avem o crestere spectaculoasa de mai mult de 50% fata de anul trecut”, spune Demetriade.

Croazierele sunt, pentru presedintele Happy Tour, un produs turistic complet si accesibil ca pret. “Se asigura in pretul cabinei automat toate mesele 24 ore din 24 de ore, 3 mese pe zi, modalitatile de petrecere ale timpului pe vas sunt infinite. In plus, o croaziera este mai ieftina decat un hotel de cinci stele, depinde cu cat timp inainte se face rezervarea”, detaliaza acesta.

O croaziera se vinde cu un an si jumatate inainte, existand posibilitatea de a beneficia de o croaziera in Caraibe de la 600-700 de euro pe persoana. “Ca preturi, se pleaca de la 600-700 de euro, ajungand la 4.000-5.000 de euro”, raspunde Demetriade, vizibil incantat de ofertele agentiei, afacere in care a investit mult suflet si multa pasiune.

Intrebat daca si-ar mai dori si alte afaceri, Demetriade nu arata ca va parasi vreodata turismul, domeniu pe care il cunoaste cel mai bine. “Am facut o investitie buna in turism. Marea problema a romanilor este ca vor sa faca mai multe afaceri in acelasi timp. Nu cred ca exista oameni care sa le faca bine pe toate sau poate noi nu am stiut sa facem altceva. Daca vrei sa fii in business, sa nu treaca pe langa tine nimic, sa iti doresti sa fii mereu in frunte, trebuie sa te ocupi 24 de ore din 24 de afacerea ta. Nu facem alte afaceri, ne vom ocupa de agentie insa din alt punct de vedere, nu ne vom mai asuma noi toate responsabilitatile”, incheie seful Happy Tour, atribuind noul punct de vedere fondului de investitii GED, care promite sa investeasca si mai mult in turismul romanesc in urmatorii ani.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri