3 / 4

Blue Air: Zborurile spre Italia si Spania, 42% din venituri

Zborurile spre Italia si Spania reprezinta circa 42% din afacerile Blue Air, cea mai mare companie aeriana low-cost la nivel local, ceea ce inseamna incasari de aproximativ 54 de milioane de euro, raportat la afacerile de 130 de milioane de euro bugetate pentru acest an.

In prezent, de pe Aeroportul Baneasa, Blue Air opereaza zece zboruri catre cele doua tari: sase catre Italia - Milano, Verona, Venetia, Torino, Bologna si Roma ¬- si 4 catre Spania, cu destinatiile Madrid, Valencia, Barcelona si Malaga.

Incepand cu 1 august, Blue Air va pune la dispozitia pasagerilor o noua ruta, Sibiu – Madrid, cu o frecventa de doua zboruri saptamanale. ”Numarul comunitatii de romani din Italia si Spania este foarte mare si de aceea profitabilitatea acestor curse nu poate fi contestata”, considera Florentian Ivan, marketing manager al companiei.

Pentru 2008, Blue Air estimeaza o cifra de afaceri de 130 de milioane euro si un total de 1,2 milioane de pasageri, gradul de ocupare tintit pana la sfarsitul acestui an fiind de 83 de procente.




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri