3 / 4

Wizz Air va opera toate zborurile

Reprezentantii companiei WizzAir au declarat ca vor opera, pe perioada cat Aeroportul Baneasa va fi inchis pentru lucrari, cu 260 de curse (plecari si sosiri), ceea ce inseamna ca nu va reduce numarul de zboruri.

“Costul biletelor nu va fi afectat de relocarea curselor pe Aeroportul Otopeni si speram ca nu vor aparea intarzieri” au precizat oficialii companiei citati de Newsin.

Wizz Air are in prezent un grad mediu de ocupare de 85% si opereaza zboruri din Bucuresti catre 9 destinatii (Barcelona, Roma, Milano, Londra, Roma, Bruxelles, Venetia, Valencia, Cluj-Napoca), din Cluj-Napoca, 7 destinatii (Bucuresti, Milano, Roma, Dortmund, Valencia, Londra, Barcelona), iar din Targu–Mures, cursa catre Budapesta.

Wizz Air a intrat pe piata din Romania in iulie 2006 si a stabilit baza operationala din Bucuresti in iunie 2007 si in Cluj, in mai 2008. In prezent, compania deTine douA aeronave la baza din CapitalA si una la Cluj-Napoca, 130 angajati locali, operand zboruri pe 16 rute, catre 11 orase din Bucuresti, Cluj si Targu-Mures.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri