3 / 4

Romanii instruiti si cu experienta activeaza cu succes in afara tarii

Cu experienata fie in afara Romaniei, fie in marile lanturi internationale din tara, romanii incep sa fie prezenti pe piata holeliera internationala, nu ca directori generali, insa multi dintre ei ocupa functii de middle si top management.

“Chiar din hotelul din Bucuresti au plecat cel putin doi oameni care ocupa functii importante: unul este Ioan Maties, fost director de Food & Beverages in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, care ocupa acum aceeasi pozitie la hotelul Marriott din Frankfurt, fiind practic omul numarul 2 dupa directorul general, si Catalina Susan, fost Assistant Controller la Bucuresti, care a plecat la Marriott Varsovia pe pozitia de director financiar”, declara oficialul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

“La conducerea unor unitati sau a unor directii ale unor lanturi hoteliere din strainatate precum Ritz, Hilton, Relais&Chateau sau Four Seasons se afla si multi romani, aceasta fiind o dovada clara ca intr-un mediu propice, adecvat si civilizat, romanii se pot implini profesional in orice domeniu, inclusiv in unul ca cel al carei culturi si traditii am pierdut-o in Romania. In aceste conditii, un manager roman de succes din turismul din SUA, Emiratele Arabe, Spania sau Anglia nu si-ar asuma riscul de a-si pierde satisfactiile materiale si profesionale in apele tulburi ale turismului romanesc”, mai spune proprietarul Carol Parc Hotel.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri