3 / 6

Marriott are in plan deschiderea mai multor Courtyard-uri in Romania

Chiar daca in prezent brandul austriac este prezent in Romania doar cu hotelul de cinci stele de langa Casa Poporului, Marriott are in plan dezvoltare a cel putin 5 unitati Courtyard pe termen mediu si lung. “Suntem in discutii, in diferite stadii, cu mai multi investitori interesati de aducerea Marriott in Romania. Orasele care ne intereseaza in mod deosebit sunt Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu sau Targu-Mures, unde credem ca cel mai potrivit brand din portofoliul nostru este Courtyard”, a declarat John Litzenberger, vicepresedinte de dezvoltare al Marriott International.

Desi Marriott este cu ochii pe orasele din afara Bucurestiului, urmatorul hotel sub brandul Marriott se va deschide tot in Capitala.

Noua unitate va fi localizata in zona Unirii, in apropiere de JW Marriott, si va avea 198 de camere, cotate la patru stele. “Pentru acest proiect dezvoltatorul este o companie israeliana cu care am semnat un contract de management”, a mai declarat reprezentantul Marriottt, care a adaugat ca hotelul va fi deschis pana la sfarsitul lui 2012.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri