1 / 4

In urma cu 3 ani

Conceptul Bali Spa a intrat pe piata romaneasca in urma cu trei ani, cand sotii Stefan si Dana Jianu au deschis la Cornu primul centru de acest fel. Dupa aproximativ un an si jumatate i-a urmat o alta investitie, Bali Spa Radisson. Acestor 2 centre li se alatura si spa-ul medical ProEstetica. Potrivit lui Stefan Jianu investitia este de circa 1.000 de euro pe mp util de spa, cu variatiuni in functie de dotare si amenajare.

“Investitia este inca in curs de amortizare, dar am terminat leasing-urile pentru echipamente si toate spa-urile au intrat pe profit”, spune Stefan Jianu (foto).

Cand au demarat aceste proiecte, industria spa-urilor din Romania era la inceput, fiind necesara o activitate de PR intensa pentru ca oamenii sa inteleaga conceptul de Bali Spa, isi aminteste Jianu.

Printre spa-urile vizitate de sotii Jianu se numara cele din Bali, Japonia, Thailanda, Singapore, Austria, Elvetia, Germania, Franta, Ungaria, Hawaii, Brazilia si Dubai.

“In general exista doua tipuri de spa, cele apropiate de modelul traditional asiatic, cu traditie si experienta in spate, cu terapeuti care practica masaj, ritualuri, terapii complementare cu mainile, degetele, corpurile lor, intr-o atmosfera de intimitate si apropiere fizica si spirituala si cele occidentalizate, mult mai reci, care par de regula copii stangace si care mizeaza mai mult pe aparate, echipamente cu folosire cat mai mult de tip self service (sauna, camera rece, jacuzzi, dusuri, piscina), fara apropiere a terapeutului. La Bali Spa noi suntem mult mai inclinati spre viziunea asiatica de Spa, reunind traditiile milenare din Bali cu experienta noastra medicala de peste 20 de ani de «sanatate prin frumusete»”, explica Stefan Jianu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri