2 / 4

O vizita la Cornu

Aflat la 90 de km de Bucuresti, spa-ul de la Cornu a fost gandit initial ca centru de slabit si relaxare. In prezent, ofera, pe langa facilitatile de cazare, si tratamente de estetica corporala, masaj balinez, bai de plante si cromoterapie, sauna, jacuzzi, piscina interioara, lectii de dans, plimbari cu bicicleta sau rolele, tenis de camp, fitness.

Centrul este condus de Adriana Ciubotaru (foto), care a venit la Cornu in urma cu 2 ani. De profesie biolog, Ciubotaru a lucrat timp de 32 de ani in laboratorul unui spital din Campulung Moldovenesc, insa spune ca nu a ezitat niciun moment cand a primit oferta doctorilor Jianu.

“Suntem vizitati de turisti romani din toata tara, mai putin partea nordica. Avem si turisti din Olanda, Elvetia, Germania, Israel. Vara-toamna este cea mai buna perioada. Am oferit si discount-uri. Cei care vin in mod frecvent au o reducere la cazare si servicii spa de 10-15%. Organizam si teambuilding-uri, care sunt extrem de potrivite in aceasta perioada”, declara Adriana Ciubotaru.

Preturile pentru serviciile de spa oferite sunt incluse intre 100 lei pentru un masaj facial si 200-300 de lei pentru un ritual balinez. In Centrul de la Cornu lucreaza, alaturi de cei aproximativ 20 de angajati, si doi maseuri de origine balineza – Eka si Tempos – care castiga un salariu lunar de circa 400 de euro.

Eka si-a inceput contractul anul acesta, a mai lucrat in Olanda si Franta si este absolventa a Academiei de Spa din Bali. Spa-urile din Bali sunt dedicate in special turistilor straini, fiind vizitate cu preponderenta de olandezi, francezi, australieni. Un masaj normal costa in medie 10 euro in Bali, afirma Eka.
  • Pachetul Dream
Camera dubla/persoana – o saptamana (850 euro), doua saptamani (1.600 euro)
Servicii incluse: cazare in camere de lux, dieta (post, hipocalorica, ovolactovegetariana), 3 tratamente de estetica corporala, 3 masaje saptamanal (balinez, shiatsu, facial, cu pietre vulcanice, masaj anticelulitic), o impachetare cu parafango saptamanal, gimnastica medicala, fitness pentru supraponderali, gimnastica in apa, sauna, jacuzzi, plimbari cu bicicleta sau rolele, antrenament baschet, tenis de camp, lectii de dans.
  • Pachet Ego
De persoana (in camera single) – 100 euro pe noapte (minim 2 nopti, 600 euro (o saptamana), 1.100 euro (2 saptamani)
Pachetul include: cazare, mic dejun, 1 masaj balinez sau facial/zi, 1 tratament de estetica corporala/zi, sauna, jacuzzi, cromoterapie, gimnastica in apa, gimnastica medicala, baschet, tenis, 1 baie de plante pentru pachetul de o saptamana
  • Pachet Escape
Tarif 75 euro/ persoana (intre orele 15:00-21:00)
Pachetul include: gimnastica medicala, fitness, gimnastica in apa, acces la pista de role si terenul de baschet, 1 tratament de estetica corporala sau 1 masaj (balinez, anticelulitic, cu pietre vulcanice), cina cu specific balinez.
  • Pachet VSD (vineri-duminica)
Pachet de persoana in camera dubla – 225 euro, in camera single – 250 euro, in suita (de persoana) – 275 euro.
Pachetul include: cazare, demipensiune, gimnastica medicala, fitness, acces la terenul de baschet si pista de role, gimnastica in apa, 1 masaj balinez/ anticelulitic/suedez/ cu pietre vulcanice, 1 tratament de estetica corporala.
  • Pachet Team Up
Camera single – 135 euro/persoana/noapte
Camera dubla – 175 euro/noapte
Sala de conferinte – 50 euro/zi
Pachetul include: cazare, pensiune completa (meniuri romanesti, balineze, fusion), doua coffee-break-uri/zi, acces la piscina interioara si sala de fitness, jacuzzi, teren baschet.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri