3 / 4

Cu ce mutari raspund rivalii de la Wizz Air

Wizz Air, principalul competitor al Blue Air, pe piata low – cost locala sustine ca nu isi va restrange activitatea in orarul de iarna.

“In acest an Wizz Air a lansat noi zboruri din Bucuresti si din Cluj catre Pisa, Cuneo – Torino, Zaragoza si Weeze – Dusseldorf si din Timisoara catre Forli – Bologna. Nu avem nicio intentie sa renuntam la anumite destinatii sau zbouri in sezonul de iarna. Obiectivul nostru este sa asiguram o crestere robusta fata de anul trecut”, a declarat, pentru Wall-Street, Attila Dankovics, director marketing, vanzari si comunicare al Wizz Air.

In acest an, low-costul maghiar, a alocat doua noi aeronave Airbus A320 bazelor din Bucuresti si din Cluj, crescandu-si flota din Romania la 8 aeronave.

Potrivit oficialului companiei, planurile de extindere pe piata locala vor continua. “Am reusit sa ne dezvoltam in aceasta perioada dificila cand alte companii au fost afectate de recesiune. Asteptati-va ca Wizz Air sa creasca in Romania”, a mai spus Dankovics.

Linia aeriana low cost Wizz Air a transportat in primele 6 luni ale acestui an 917.000 pasageri, in crestere cu 31,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Gradul mediu de incarcare in aceasta perioada a fost de 84%. Wizz Air isi propuna sa transporte 2 milioane de pasageri in relatia cu Romania in acest an.


Inapoi la articol

Setari Cookie-uri