2 / 5

Ce se cumpara cel mai bine in Asia

Cele mai multe bunuri vandute online in Asia Pacifica sunt electronicele, cartile, imbracamintea si mancarea. Cand vine insa vorba de modalitatile de plata, preferintele sunt impartite in regiune – in timp ce cardurile de credit reprezinta modalitatea preferata de plata in Japonia si Coreea de Sud, cumparatorii online prefera sa foloseasca sisteme de plati online in China si Australia si cash on delivery (plata ramburs – n.r.) in India.


In general, livrarea in Asia Pacifica va deveni mai rapida decat media globala. Clientii cer de asemenea livrare gratuita acasa, in special in Japonia si India. Computerul este principalul canal de comanda, urmat de device-uri mobile – China, Coreea de Sud si Australia au primit cel mai mare punctaj in mCommerce.


“Un rezultat cheie al studiului este faptul ca business-urile trebuie sa inteleaga preferintele clientilor si sa isi alinieze afacerile in consecinta. Fiind constient de diferentele culturale si structurale este unul dintre factorii care trebuie luati in considerare atunci cand vrei sa vinzi transfrontalier”, spune Thomas Kipp, CEO la DHL eCommerce.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri