3 / 7

Parteneriate interesante

Cine si-ar fi inchipuit ca Posta Romana va incheia un parteneriat cu eMag? Daca acest lucru este posibil, orice este! Compania Nationala Posta Romana a anuntat, in iulie lansarea unei colaborari cu eMAG, prin care operatorul national de servicii postale va livra colete catre clientii retailerului online. Cu alte cuvinte, una dintre cele mai invechite, la propriu si la figurat, companii detinute de stat si una dintre cele mai moderne entitati private, au inceput un pilot de colaborare.


Enel a incheiat de asemenea un parteneriat nisat, tot cu eMag, in urma caruia sunt vandute mai multe produse cu consum electric scazut.


Un alt parteneriat surprinzator, si care ar putea deschide calea catre mai multe astfel de colaborari, a avut loc in septembrie: F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania si Europa de Est, a anuntat listarea produselor sale si pe platforma eMAG Marketplace. Parteneriatul semnat cu eMAG face parte din decizia companiei de a se extinde si mai mult in comertul online si de a populariza in Romania pasiunea pentru fotografie.


O miscare, de data aceasta internationala, a implicat intrarea Amazon pe platforma Alibaba. Pana la urma, banii nu tin cont de unde vin. In incercarea de a intra mai puternic pe piata din China, gigantul Amazon.com s-a facut, vorba proverbului, „frate cu dracul” – in cazul nostru, cu concurenta. Retailerul a ales sa deschida un magazin chiar in „sanul” concurentului direct, Alibaba, in Tmall. Miscarea a fost anuntata in luna martie a anului curent.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri