6 / 7

Articole recomandate

Netopia mobilPay, unul dintre cei mai importanti procesatori de tranzactii online cu cardul, a intermediat in prima jumatate a anului 1,2 milioane de plati, in crestere cu peste 30% fata de perioada similara a anului trecut. Circa 25% din totalul tranzactiilor procesate de companie in primul semestru au fost realizate de pe telefoane si tablete.

iBeacon, in premiera in Romania: Cum arata viitorul marketing-ului de proximitate

Circa 37% dintre comenzi sunt platite direct din tableta sau telefon, a declarat Marius Costin, CEO interimar la PayU Romania, acesta estimand ca ponderea de comenzi plasate prin mobile va creste la 40% pana la finalul anului, 60% ramanand desktop/laptop.

Potrivit estimarilor Zitec, bazate pe studii internationale realizate de Google si Eurostat, peste 60% dintre cumparatorii online declara ca sunt dispusi sa renunte la achizitionarea unui produs daca site-ul de pe care fac cumparaturi nu are o varianta optimizata pentru mobil, in timp ce putin peste jumatate dintre acestia declara ca nici macar nu iau in considerare cumparaturile de pe un site care nu este optimizat pentru dispozitivele mobile.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri