"România lui Ciolacu pe modelul Belarus. Toate cererile de renumărare a voturilor şi toate contestaţiile cetăţenilor privind frauda alegerilor au fost respinse de către Biroul Electoral de Sector 1 şi Biroul Electoral Central - instituţii conduse de PSD PNL. În acest moment utilizăm restul căilor de atac în Justiţie. Totuşi... singura modalitate a securiştilor să câştige împotriva noastră a fost să fure voturi", a spus Clotilde Armand, potrivit Agerpres.

Clotilde Armand semnala și anterior că au început să fie ridicaţi sacii cu voturi de la Biroul Electoral Sectorul 1.

Pe 11 iunie, Armand anunţase că a depus cerere de renumărare a voturilor şi că a sesizat autorităţile privind "tentativele de fraudă" de la mai multe secţii de votare.

Pe 14 iunie, ea a precizat că a făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului electoral de sector pentru abuz în serviciu şi falsificare a documentelor şi evidenţelor electorale.

"Avem probe din care rezultă că fraudele electorale au fost muşamalizate la nivelul BES Sector 1, la indicaţiile reprezentantului PSD. Nu vorbim de simple erori, sunt fraude electorale grosolane, într-o singură secţie am găsit zeci de buletine de vot în plus în urnă, faţă de numărul de persoane care au votat", a scris Armand, pe Facebook.

Ea a susţinut că PSD şi PNL au folosit "într-un mod organizat metoda Suveica, cu buletinele de vot neştampilate care au dispărut din datele centralizate şi care sunt de negăsit pentru autorităţi".

Sursa foto: Facebook / Clotilde Armand