Urmaresti de mult timp un smartphone, o pereche de pantofi sau o jucarie pentru copii? Cofffre te ajuta sa gasesti cele mai bune preturi atunci cand ele scad. Nu mai trebuie sa verifici zeci de site-uri pentru cea mai buna oferta. Cofffre iti spune cand apar reducerile. Totul din browser-ul tau Chrome.

Stiai ca preturile produselor online se modifica zilnic? Cofffre te notifica atunci cand scad. Ai un adevarat asistent de shopping!

In fiecare zi, undeva pe Internetul romanesc, un magazin afiseaza un pret special, o promotie sau o reducere pe termen scurt. Multi utilizatori de Internet si-ar dori sa afle in timp real cand produsul cautat s-a ieftinit pe un site. In mod normal, un cumparator ar trebui sa verifice rand pe rand site-urile preferate sau sa acceseze comparatoarele de preturi.

Si trebuie sa investeasca timp si rabdare. Cand piata de e-commerce locala se afla in crestere, iar numarul promotiilor e mai mare ca oricand, Cofffre e solutia ideala de a gasi cele mai noi reduceri.

Lansat de un grup de antreprenori cu experienta in online, Cofffre este o extensie creata pentru browser-ul Google Chrome, care urmareste zilnic evolutia preturilor in magazinele preferate. Odata instalata in browser, extensia urmareste paginile produselor dorite, iar utilizatorul e anuntat de scaderea preturilor printr-un e-mail. Pot fi create chiar si liste cumai multe produse pentru o consultare mai usoara a reducerilor disponibile“.

Se apreciaza ca exista 5.000 de magazine online in Romania. Alte voci spun ca ar fi undeva spre 20.000 de site-uri care fac comert. Oricare varianta ar fi corecta insa, numarul lor este foarte mare pentru a putea fi urmarite de o persoana. Cofffre economiseste timp si bani in acelasi timp. Iti arata reducerile pe unele dintre cele mai mari site-uri de profil din Romania si iti ofera o cale usoara de a urmari mai multe produse dorite. E un wishlist online care te atentioneaza cand un pret mai bun e disponibil”, spune Razvan Tirboaca, co-fondator Cofffre.

In faza actuala de dezvoltare, Cofffre monitorizeaza preturile pe 15 magazine online, printre care se afla eMAG, FashionDays, Noriel, F64, IKEA, Decathlon, Mango Outlet etc. Site-urile urmarite pot fi recunoscute dupa semnul Cofffre (simbolul cosului de cumparaturi), care apare in coltul din dreapta sus al tab-ului (paginii) din Chrome, atunci cand magazinul online este accesat.

Odata ajuns pe pagina de produs, utilizatorul apasa pe simbolul Cofffre si produsul este adaugat in extensie, nu inainte ca acesta sa poata fi plasat intr-o lista. Se pot crea liste multiple, care pot fi consultate ulterior, printr-un click pe extensia Cofffre vizibila in browser.

Din acest moment, utilizatorul isi poate continua linistit activitatea cotidiana. In momentul cand un produs adaugat intr-o lista primeste o reducere de la magazinul online, un e-mail va fi trimis cu detalii despre discount-ul primit. De aici mai e doar un click pana la achizitie.

Fondatorii Cofffre au in plan dezvoltarea produsului in mai multe directii, care sa creasca oportunitatile de cumparare si sa ofere totodata sprijin magazinelor online.

Echipa Cofffre

Printre fondatorii Cofffre se afla oameni cu experienta in dezvoltarea unor proiecte online, in marketing si business.

Orlando Nicoara - unul dintre pionierii publicitatii online in Romania si printre cei mai cunoscuti antreprenori de pe Internetul romanesc. Orlando vine cu experienta in domeniul afacerilor pe web, avand de-a lungul timpului functii de conducere in companii cu activitate online. Actualmente, este implicat indezvoltarea mai multor site-uri, co-fondator al hub-ului WeLoveDigital si partener in agentia digitala 1616.

Razvan Tirboaca - product manager si developer aflat in permanenta cautare de noi idei care sa starneasca interesul investitorilor si sa aduca beneficii utilizatorilor. Razvan a lucrat la dezvoltarea unor platforme web in grupuri de publishing online. In 2010, a fondat AdCaptcher un start-up ce se adresa publisherilor internationali, iar ulterior a pus umarul la dezvoltarea proiectului Preboo.

Andrei Petcu - developer talentat care cauta mereu provocari noi si vine cu solutii rapide si viabile in fiecare proiect in care este implicat. Acreat arhitectura Cofffre in timp record si lucreaza cu dedicare la noile etape din dezvoltarea proiectului. Numele lui este legat de companii precum Mediafax si Preboo.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri