Carrefour România asigură alimentele necesare pe parcursul următoarei luni, atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienții din spitalele din țară, infectați cu Covid-19, anunță Ministerul Sănătății.

„Carrefour România a răspuns necesității de hrană și asigură spitalelor din țară, care tratează pacienții infectați cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul următoarei luni, atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți. În acest moment, următoarele spitale: Spitalul clinic de boli infecțioase Constanța, Spitalul clinic de boli infecțioase și pneumoftizologice Victor Babeș Craiova și Spitalul clinic de boli infecțioase Victor Babeș Timișoara se află pe lista centrelor medicale ce vor primi alimente, la recomandarea Ministerului Sănătății”, se arată în comunicatul emis de instituție.

Spitalele vor primi din partea Carrefour România alimentele necesare unei alimentații adecvate, conform solicitărilor primite de la unitățiile sanitare menționate anterior.

„Cei care se află astăzi în linia întâi în lupta împotriva Covid-19 – cadre medicale, asistenți, personal de suport – au, la rândul lor, nevoie de grijă și ajutor. Vrem să le acordăm sprijin pentru a face față zi de zi situațiilor solicitante. Iar pacienților, toate încurajările, împreună cu susținerea pe care vrem să le-o oferim printr-o alimentație corespunzătoare”, a declarat Jean Richard De Latour, CEO Carrefour România.

Grupul Carrefour are peste 10.100 de magazine în 34 de țări. În România, retailerul are 346 de magazine dintre care 35 hipermarketuri 'Carrefour', 262 supermarketuri (221 magazine 'Market' și 41 magazine 'Express Orange'), 42 magazine de proximitate 'Express', 8 magazine de proximitate 'Contact', cât și un magazin online pe www.carrefour.ro. Carrefour a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 10,56 miliarde de lei, în creștere cu 10% față de anul precedent.

Sursa foto: Facebook Carrefour

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri