EY România oferă 70.000 de euro pentru combaterea efectelor pandemiei Covid-19 prin acțiunile desfășurate de Crucea Roșie, Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și prin parteneriate directe cu reprezentanți ai mediului de business din România

Într-o primă etapă, 25.000 de euro vor fi alocați pentru campania națională de strângere de fonduri „România salvează România”, lansată de Crucea Roșie pentru susținerea categoriilor sociale afectate de pandemie. Cu banii donați, Crucea Roșie Română va ajuta persoanele fără aparținători, aflate în autoizolare sau izolare, cu produse alimentare de bază și pachete igienice, conform normelor și standardelor organizației în situații de urgență.

Un pachet complet cu produse alimentare și igienice are o valoare de 150 lei, conține produse de igienă personală, produse pentru igienizarea locuințelor și 12 kg de alimente care asigură necesarul de hrană pentru o familie formată din 3 persoane, pe o perioadă de 2 săptămâni.

Alți 20.000 de euro vor fi direcționați către Fondul de Urgență al ARC România dedicat dotării spitalelor din țară cu echipamente necesare. Prioritățile acestui fond sunt achiziționarea de aparate și de teste, achiziționarea de costume de protecție pentru cadrele medicale și creșterea numărului de aparate de ventilare.

EY România va lansa cu încă 25.000 de euro un proiect de susținere a activității cadrelor medicale aflate în prima linie în lupta împotriva pandemiei, în colaborare cu companii partenere.

“Criza prin care trecem poate lăsa răni adânci nu doar în economie, ci în fiecare familie. Împreună cu partenerii noștri sperăm să oferim o parte din sprijinul necesar celor care luptă împotriva acestei pandemii și ca în acest demers să vină și alți jucători din piață. Recunoștința noastră se îndreaptă în acest moment către personalul medical, suportul către categoriile vulnerabile și gândurile pentru toți cei apropiați. Solidaritatea chiar poate face diferența în aceste zile și este mai necesară ca oricând”, a declarat Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri