Cerinta tot mai mare in piata pentru sistemele de securitate, supraveghere video si control acces, alaturi de eforturile sustinute din partea echipei privind cresterea notorietatii brandului si fidelizarea clientilor, au contribuit decisiv la aceasta evolutie.

Pe langa acesti doi facturi, o contributie majorata o are si diversitatea produselor, ajutand astfel clientul sa-si faca toate cumparaturile dintr-un singur loc, magazinul avand o gama completa de echipamente si accesorii pentru toate tipurile de produse de securitate: camere de supraveghere, DVR-uri, hard disk-uri, cabluri, accesorii de conectica, accesorii de montaj, acest lucru fiind valabil si pentru sistemele de alarma antiefractie, automatizari pentru porti, videointerfoane si control acces, antiincediu etc.

De asemenea, produsele din gama de spionaj au o cerere foarte mare in piata, Spy Shop avand exlusivitate la cei mai importati producatori de astfel de echipamente din lume.

Vanatorii, pescarii si cei pasionati de astronomie au si ei un aport crescut in volumul vanzarilor, echipamentele de observare cu night vision si termoviziune fiind cele mai vandute la nivel national, atat pentru consumatorul final cat si pentru redistribuitori, brandul Pulsar fiind lider la capitolul vanzari pe plan european.

Dezvoltarea brandului propriu de echipamente de supraveghere video, Acvil, care va continua si in anul 2020, e un obiectiv major pentru companie, imbunatatirea continua a produselor si promovarea lor vor facilita cresterea ciferi de afaceri in anul curent.

„Avand in vedere ca suntem distribuitori pentru un numar tot mai mare de echipamente si sisteme de securitate, un alt obiectiv important pentru anul 2020 este intrarea pe piata de distributie si dezvoltarea retelei B2B.

Totodata, din obiectivele majore pentru anul 2020 mai fac parte si deschiderea celui mai mare showroom de sisteme de securitate din Romania, in Timisoara, cu o suprafata de peste 100 mp, unde vor fi expuse cele mai noi si performante produse si totodata vor putea fi deserviti mai multi clienti, atat de catre consilierii de vanzari, cat si o zona de self order unde clientii isi pot plasa singuri comenzile si le vor putea ridica instant”, a declarat Sergiu Dangulea, CEO Spy Shop (spy-shop.ro)

Aducerea de noi produse pe piata din Romania, optimizarea proceselor din cadrul companiei, aportul sustinut de cresterea a notorietatii brandului si oferirea unor servicii premium, e de asteptat sa contribuie la o crestere a numarului de clienti si majorarea cu 40% a cifrei de afaceri in 2020.

Spy Shop este unul dintre principalele magazine online de sisteme de securitate si supraveghere video, infiintat in anul 2009, cu sediul in Timsoara. Magazinul are listate in jur de 50.000 de produse din categorii precum supraveghere video, sisteme alarma antiefractie, automatizari porti, antiincendiu, interfoane si videointerfoane, control acces, echipamente optice si spionaj. Spy Shop isi desfasoara activitatea in principal prin intermediul site-ului www.spy-shop.ro , cat si la punctul din Timisoara, dar si prin reteaua de distribuitori.